Συνεργείο Βρόντος

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση της οποίας μέλη είναι ο Μιχαήλ Βρόντος με σπουδές στην Γερμανία μηχανικού εργοδηγού αυτοκινήτων και προϋπηρεσία στη θέση του μηχανικού και διευθυντού συνεργείων αυτοκινήτων στη Γερμανία από το έτος 1969 έως το έτος 1983 και έπειτα ανέλαβε καθήκοντα επιθεωρητή συνεργείων αυτοκινήτων στο δίκτυο της MERCEDES BENZ HELLAS.

Το έτος 1987 ξεκίνησε το συνεργείο αυτοκινήτων στο οποίο πλέον συμμετέχει και ο υιός Νικήτας Βρόντος πτυχιούχος μηχανικός – ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων με προϋπηρεσία από το 1990 σε εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων της HYUNDAI – KIA.

Το συνεργείο εξειδικεύεται σε αυτοκίνητα μάρκας HYUNDAI – KIA (αναλαμβάνοντας τη συντήρηση και επισκευή και αυτοκινήτων άλλης μάρκας).

Πρόκειται για ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και το περιβάλλον είναι φιλικό απέναντι σε όλους τους πελάτες. Το συνεργείο αναλαμβάνει τη μηχανολογική και ηλεκτρολογική συντήρηση των αυτοκινήτων καθώς επίσης και την τοποθέτηση ηχοσυστημάτων και διάφορων αξεσουάρ αυτοκινήτων. Συνεργάζεται επίσης και με φανοποιείο – βαφείο αυτοκινήτων.

Service αυτοκινήτου
Μηχ/κες επισκευές αυτοκινήτων
Ηλεκτρολογικές Εργασίες αυτοκινήτων
Συντήρηση A/C αυτοκινήτων
Τοποθέτηση ηχοσυστημάτων αυτοκινήτων
Μπαταρίες αυτοκινήτων
Εργασίες φανοβαφής αυτοκινήτων

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram